Choď na obsah Choď na menu

Tampa Bay Lightning voitti 4-1 ensimmäisessä pelissä

Edouard Bellemare teki voittomaalin kolmannen erän alussa, Andrei Vasilevskiy pysyi kuumana 34 torjunnassa ja Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthersin 4-1 itäisen konferenssin välieräsarjan ensimmäisessä pelissä tiistai-iltana.

Kerta toisensa jälkeen Vasilevski löi oven kiinni Floridaan. Kolmen viimeisen pelin aikana - kaikki voitot, mukaan lukien Toronton sunnuntain peli 7 - hän pysäytti 94 laukauksesta 99:stä.

Tampa Bay Lightning Pelipaita alkoi hidastaa perässä suurimman osan kahdesta ensimmäisestä erästä. Panthers LW Anthony Duclair teki läheisen maalin murtaakseen maalinteon tasapelin ensimmäisen erän lopussa.

NHL Pelipaidat pukeutunut Kucherov teki Corey Perryn voimapelimaalin toisen erän lopussa ja tasoitti ottelun 1:een ja teki sitten yhden omasta päästäkseen Lightningin 3-1-johtoon, kun peliä oli jäljellä vajaat neljä minuuttia. .

Toisessa erässä oli yhteensä kuusi rangaistuspotkua, kolme kummallekin joukkueelle. Kun jaksoa on jäljellä hieman yli neljä minuuttia, Lightning pääsi vihdoin laudalle maalin näppärällä siirrolla RW Corey Perryltä.

Alle kaksi minuuttia myöhemmin NHL Pelipaidat pukeutunut Ross Colton teki Lightningin kolmannen maalin miesetulla ja teki 4-1.

"He ovat liian hyvä joukkue, veteraanijoukkue, eivätkä he aio avata ovea sinulle", Floridan välivalmentaja Andrew Brunette sanoi NHL Pelipaidat. ”Meillä oli mahdollisuutemme. Seuraavaan peliin."

Tämä on toinen peräkkäinen kausi, kun Lightning ja Panthers kohtaavat pudotuspeleissä. Tampa Bay voitti sarjan viime vuonna 4-2. Lightning ja Panthers olivat 2-2 runkosarjan neljässä ottelussaan.