Choď na obsah Choď na menu

Rangers voitti Penguinsin 4-3 seitsemännellä jatkoajalla

Artemi Panarinin tehopelimaali 4:46 jatkoajalla toi New York Rangersin 4-3-voiton seitsemännessä pelissä, jolloin Pittsburgh Penguins putosi sunnuntai-iltana.

"Kaiken kaikkiaan, rehellisesti, he ovat antaneet minun ampua ensimmäisestä pelistä lähtien", New York Rangers Pelipaita pukeutunut Panarin sanoi kääntäjän kautta, kun hän ampui kuusi laukausta pelissä 7, kun hän laukoi yhteensä 17 ensimmäisessä kuudessa. ”Ihan huono juttu, en ole todellakaan ottanut niitä laukauksia.

NHL Pelipaidat pukeutunut Mika Zibanejad teki maalin ja kaksi syöttöä, ja Chris Kreider ja K'Andre Miller tekivät myös maalin New Yorkille, joka sai kolmannen peräkkäisen paluuvoittonsa sarjan 3-1 jälkeen.

Chris Kreider NHL Pelipaidat aloitti maalinteon Rangersille. Hän voitti Jarryn ensimmäisen erän 7:36, mutta Danton Heinen tasoitti ottelun ensimmäisen erän lopussa voimapelimaalilla, jota ei alun perin kutsuttu maaliksi. jäätä.

Kun Kaapo Kakko oli pukeutunut NHL Pelipaidat pelin viivästymisen vuoksi, Pittsburghin hyökkääjä Jake Guentzel otti Bryan Rustin syötön, potkaisi kiekon mailaan ja ohjasi sen Shesterkinin käsineen yli mailalla korkealla ilmassa maaliin.

Rangersin pelaajat ryöstivät Panarinia vasemman kulman laudoilla, kun loppuunmyyty Madison Square Garden -yleisö meni kiihkeäksi. New York eteni toiselle kierrokselle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017, jolloin se hävisi Ottawalle.

Rangers etenee nyt toiselle kierrokselle, jossa he kohtaavat Carolina Hurricanesin.