Choď na obsah Choď na menu

DeBrusk pelaa hyvin, Bruins voitti Panthersin

Jake DeBrusk nappasi 2-2-tasatilanteen toisella jaksolla, Linus Ullmark torjui 19 ja Boston Bruins voitti Florida Panthersin 4-2 tiistai-iltana saadakseen ensimmäisen villin kortin itäisessä konferenssissa.

Jake DeBrusk pukeutunut Boston Bruins Pelipaita on juossut kirjo tällä kaudella. Hän on muuttunut terveestä raapaasta marraskuussa erittäin toimivaksi joukkueen huippulinjan jäseneksi viimeisen kahden kuukauden aikana. vaikka hänen tulevaisuutensa seurassa on edelleen hieman hämärä, hän on paljon paremmassa paikassa kuin viime kaudella tässä vaiheessa. hänen pahin ammattilaisena.

Erik Haula ja NHL Pelipaidat Taylor Hall tekivät ensimmäisessä erässä kuusi sekuntia erolla, ja Marchand loi 32. maalinsa kolmannen loppupuolella Bostonille, joka matkustaa Carolinaan Stanley Cupin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Veteraanimaalivahti Linus Ullmark antoi Bruinsille jälleen vahvan esityksen netissä, torjuen 18 20 laukauksella.

Tappio oli Panthersille vasta kolmas viimeisten 19 ottelun aikana. Florida NHL Pelipaidat osallistui tähän otteluun johtaen kilpailua Presidents' Trophysta 120 pisteellä (57-16-6).

Panthersin NHL Pelipaidat varustettu maalivahti Sergei Bobrovsky torjui 34 kertaa, kun Florida hävisi toisen pelin peräkkäin 13 voiton jälkeen. Sam Reinhart teki voimapelimaalin ja tasoitti pelin 2-2 Floridalle, kun ensimmäistä erää oli jäljellä alle sekunti.

"He eivät antaneet meille paljon tilaa, mutta emme olleet kovin teräviä kiekon kanssa", Panthersin valmentaja Andrew Brunette sanoi. "Olimme vain tavallaan katkaistu koko jään yli. Se oli yksi niistä öistä. Florida ei onnistunut saamaan jääkiekon parhaan ennätyksen palkintoa, ja sen on voitettava toinen kahdesta viimeisestä ottelustaan.