Choď na obsah Choď na menu

Barabanovin maali antaa Sharksin voiton Flamesia 4-3

Logan Couture ja Alexander Barabanov NHL Pelipaidat tekivät maalin 28 sekunnissa kolmannessa erässä, jolloin San Jose Sharks voitti 4-3 Calgary Flamesin tiistai-iltana. Tämä on kolmas kerta tällä kaudella, kun Sharks voitti Flamesin, Tyynenmeren divisioonan kärkijoukkueen. Kaikki kolme voittoa ovat olleet säännössä.

Se on myös ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Flames hävisi säännönmukaisessa järjestyksessä, kun se oli siirtynyt kolmanteen erään johdolla (31-1-2).

Flames siirtyi 3-1-johtoon 4:08 toiselle erälle, kun Sharksin puolustaja Erik Karlsson NHL Pelipaidat käänsi kiekon Gaudreaulle.

3-2-tappion 40 minuutin jälkeen San Jose Sharks Pelipaita varustettu San Jose tasoitti tilanteen 11:07 kolmanteen otteluun, kun Tomas Hertl työskenteli kiekon edessä, jossa Barabanov teki maalin ja syötti pelissä. Hän teki kauden 10. voittonsa. viimeinen kehys.

"Olemme 3-2 johdossa kolmanteen otteluun, kotona, se on loistava paikka olla", sanoi Matthew Tkachuk NHL Pelipaidat, jolla oli kaksi syöttöä. Calgary olisi mennyt 4-1-johtoon, jos Gaudreau olisi löytänyt maalin rangaistuslaukauksesta, mutta sen sijaan San Jose teki pelin seuraavat kolme maalia.

"Kova päivä eilen meille", Couture sanoi toimittajille pelin jälkeen. "Aina kun otat kaksi erittäin pidettyä kaveria ulos pukuhuoneesta, se lähettää jonkin verran shokkiaaltoja. "(Calgary's) on erittäin hyvä jääkiekkojoukkue, ja olemme pelanneet heitä kovaa kolme kertaa tänä vuonna", Couture "On tärkeää, että isot kaverimme näyttävät esimerkkiä ja he kaikki tulivat pelaamaan tänä iltana."