Choď na obsah Choď na menu

Maple Leafs voitti Tampa Bayn 4-3 viidennessä pelissä

Maple Leafs selviytyi varhaisesta kahden maalin alijäämästä, ja Auston Matthews teki voiton, kun jäljellä oli hieman yli kuusi minuuttia, kun Leafs työnsi Lightningin putoamisen partaalle voittaen 4-3 avauskierroksen pudotuspelinsä viidennessä pelissä. sarja tiistaina Scotiabank Arenalla Torontossa.

Steven Stamkos, Victor Hedman ja Ryan McDonagh NHL Pelipaidat tekivät maalin, Nikita Kucherovin kaksi maalisyöttöä ja Andrei Vasilevski torjui 22 kertaa kahdesti puolustavassa Stanley Cupin mestarissa Lightningissa, joka yrittää välttää putoamisen paras seitsemästä -sarjassa. pelin 6 kotona torstai-iltana.

Toronto Maple Leafs Pelipaita pukeutunut William Nylander lisäsi Torontolle maalin ja kaksi syöttöä, mikä on voiton päässä jatkokauden etenemisestä ensimmäistä kertaa vuoden 2004 jälkeen. John Tavaresilla oli maali ja syöttö, ja Morgan Rielly teki myös maalin. Jack Campbell pysäytti 32 laukausta.

Lightning NHL Pelipaidat aloitti pelin kuumana ja sai maalit Steven Stamkosilta ja Victor Hedmanilta 52 sekunnin erolla ensimmäisellä jaksolla, jolloin hän johti 2-0-johtoon. Maple Leafs vastasi maalilla toisessa ja teki kolmannen erän kaksi ensimmäistä maalia siirtyen 3-2-johtoon.

NHL Pelipaidat pukeutunut Matthews nappasi 3-3-tasatilan 2-1-syötössä kolmannessa erässä sen jälkeen, kun Mitch Marner ampui Vasilevskin oikealta tyynyltä Toronton 60 maalin miehen tielle hautaakseen kolmannen pudotuspeleistä. sytyttää riehuvan kotiyleisön.

Voimapelit ovat olleet sarjassa runsaita, sillä nämä kaksi joukkuetta ovat yhdistäneet eniten rangaistusminuutteja kaikista sarjoista tähän mennessä tällä kaudella, ja juuri voimapelissä Toronto löysi pienen elämän.