Choď na obsah Choď na menu

Bruins on hävinnyt tällä kaudella kaksi putkeen

St. Louis Blues on saamassa tällä kaudella vahvaa maalivahtia Ville Hussolta. Hän on päihittänyt kamppailevan Jordan Binningtonin saadakseen aloittelijan työn ennätyksellä 22-6-5, 2,38 maalia vastaan keskiarvoa ja torjuntaprosentilla 0,924.

Voitto piti Bluesin NHL Pelipaidat tasapisteissä Minnesota Wildin kanssa kilpailussa Central-divisioonan toisesta, vaikka Wildilla on yksi peli pelattavana kuin Bluesilla. Boston pyrkii toipumaan Washington Capitalsille sunnuntaina 4-2-tappiosta ja katkaisee St. Louisin viiden ottelun voittoputken.

Boston Bruinsin NHL Pelipaidat kuitenkin putosi toisen peräkkäisen pelinsä, koska se ei pystynyt pelaamaan täyttä 60 minuuttia, ja kaatui 4-2 St.

Vaikuttaa siltä, että Boston Bruins Pelipaita oli johtanut ensimmäisessä erässä 2-1, kun Torey Krug, kun entinen Bruin teki kauden yhdeksännen laukauksensa, pomppii Bruinsin puolustaja Connor Cliftonista verkkoon. Mutta Bruins alkoi pelata kurittomasti ja otti pari huonoa rangaistusta. Frederic sai kaksi minuuttia roughingista, Blues sai voimapelin, tasausmaalin ja lisäsi sitten kaksi lisää.

Kysyttäessä, mikä johti siihen, että Bruinsin NHL Pelipaidat luovutti 2-1-johtoon – ryömittyään takaisin Bluesille sekunneissa päästyään maalin tekemisestä – Cassidy vastasi, että se johtui kuumasta Bluesista, mutta myönsi, että hänen pääongelmansa liittyivät omaa joukkuettaan.

Cap Friendly osoittaa, että Blues on sijoittanut 71,6 miljoonaa dollaria 17 aktiiviseen pelaajaan vuosina 2022-23. Bruins palaa otteluun torstaina Ottawa Senatorsia vastaan.