Choď na obsah Choď na menu

Boston Bruins voitti Hurricanesin ilman kahta puolustajaa

Bruins selvisi avainpelaajan menetyksestä ja varhaisesta alijäämästä voittaessaan Hurricanesin 5-2 TD Gardenin neljännessä pelissä jopa parhaaseen seitsemästä sarjasta kahdessa pelissä.

Kapteeni Patrice Bergeron poistui pelistä alle minuutin kuluttua, kun Hurricanes-hyökkääjä Sebastian Ahon korkea maila leikkasi hänet lähelle oikeaa silmää. Bergeron vuoti selvästi verta, kun hän luisteli takaisin Bruinsin penkille.

NHL Pelipaidat pukeutunut Patrice Bergeron teki maalin ja kaksi syöttöä, ja David Pastrnak teki kummankin Bruinsissa yhden maalin. Rookie Jeremy Swayman torjui 23 kertaa.

Ensimmäinen jakso oli pitkälti edestakaisin hallinnan taistelua kahden joukkueen välillä, ja etu oli alussa Hurricanesilla. Pesce vei Carolinan johtoon kuusi minuuttia pelin jälkeen, neljännen kerran peräkkäin, kun Hurricanesin NHL Pelipaidat teki ensimmäisen maalin – seitsemännen, mutta Bergeron tasoitti ottelun ensimmäisellä jaksolla neljällä minuutilla, kun hän liukui kiekon Raantan jalkojen läpi.

Vain 33 sekuntia toisessa erässä NHL Pelipaidat pukeutunut Nino Niederreiter jakoi sen Staalille kertaheitolla, mikä johti Carolinan 2-1-johtoon.

Boston Bruins Pelipaita pukeutunut Jake DeBrusk tasoitti pelin voimapelissä, kun hän löi irtonaisen kiekon Raannan läpi toisessa erässä 1:16.

Kun Hurricanesin kahden miehen etua oli jäljellä yksi sekunti, Marchand iski yhden verkkoon ja antoi Bostonille päivän ensimmäisen johdon, kun kolmas erä alkoi.

Bergeron auttoi David Pastrankia maalin tekemiseen muutamaa minuuttia myöhemmin ja lisäsi johdon lukemiin 4-2. Marchand päätti neljännen pelin tekemällä tyhjän maalin, jolloin Bruins voitti 5-2. Marchand päätti viiden pisteen illan tyhjään maaliin kolmannessa erässä 19.25.